Streeckhuys Helmond

gelegen in winkelcentrum Brouwhuis heeft een complete metamorfose ondergaan. Op 22 januari ging het Streeckhuys in Helmond open voor publiek!

  • Klantnaam Streeckhuys Helmond
  • Datum Week 05 2021
  • Branche retail

Met een compleet vernieuwde winkel in Helmond bouwt het Streeckhuys verder aan de regionale reputatie als aanbieder van hoogwaardig vlees van eigen boerderij, aangevuld met lokale vers-specialiteiten. Dat kwaliteitsvlees krijgt dankzij een vijf meter brede toonbank van Koning Koudetechniek de presentatie die het verdient.

Het Streeckhuys in het Helmondse winkelcentrum Brouwhuis heeft een metamorfose ondergaan. Vanuit Koning Koudetechniek gaven we die verbouwing een beeldbepalend gezicht. Twee gekoelde toonbanken van liefst vijf en zes meter breed, gekoppeld door een gekoelde hoekopstelling, lachen het winkelend publiek tegemoet. Paradepaardje is de centraal geplaatste vijf meter brede toonbank waar de familie Witteveen met trots het kwaliteitsvlees van de eigen Blonde d’Aquitaine-koeien kan presenteren. Dankzij de zes meter brede toonbank en de hoekverbinding worden ook aanvullende delicatessen smaakvol aangeprezen. Naast de in het oog springende toonbanken zorgden we met Koning Koudetechniek ook voor een mooi vers maaltijden meubel. Alle producten kunnen daardoor niet alleen mooi gepresenteerd, maar ook vakkundig verwerkt worden. Koelmeubels voor de verse maaltijden en sappen maken de inrichting vanuit ons oogpunt af. En met een nieuwe koelcel van Koning Koudetechniek is ook het voorraadbeheer op orde.

Inrichting van Koning Koudetechniek voor smakelijke presentatie boerderij-vers

Met de opening van het Streeckhuys in Deurne sloeg de familie Witteveen zeven jaar geleden een nieuwe weg in. De Witteveens gingen vlees van de eigen boerderij verkopen in een winkel tegen het centrum van Deurne, aangevuld met zuivel, groente, fruit en andere lokale delicatessen. De opening van een slagerij in winkelcentrum Brouwhuis en een barbecue-restaurant in Deurne vormden de volgende stappen in het succes. Die slagerij in winkelcentrum Brouwhuis werd onlangs geheel gemoderniseerd en vergroot tot een winkel met een compleet aanbod aan lokale boerderijproducten. “We verkopen eigenlijk alles behalve brood”, vat eigenaar Bart Witteveen het assortiment kort samen. Vanuit Koning Koudetechniek zorgden we voor een passende inrichting, waarbij twee enorme toonbanken van vijf en zes meter breed direct in het oog springen. Koelkasten voor verse sappen en versmaaltijden dragen bij aan de smakelijke presentatie van al het lokale lekkers. Op de gekoelde werkbanken van Koning Koudetechniek kunnen al die producten ook vers verwerkt worden. En dankzij de koeltechniek die we met Koning Koudetechniek plaatsten hoeven de Witteveens zich over het voorraadbeheer geen zorgen te maken. Het compleet vernieuwde Streeckhuys ging op 22 januari opnieuw open voor het publiek. “Mooie stukken vlees, daar word ik echt vrolijk van”, zei Bart Witteveen daarbij tegenover het Eindhovens Dagblad. Dat hij die mooie stukken vlees ook smakelijk kan presenteren, daar worden wij bij Koning Koudetechniek dan weer vrolijk van.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×