Training & ontwikkeling in eigen hand

De ontwikkelingen in de koeltechniek gaan continu door. Met onze geavanceerde koel- en klimaatinstallaties behoren we bij Koning Koudetechniek tot de voorlopers in ons vakgebied. Het goed opleiden van onze monteurs beschouwen we dan ook als voorwaarde om de kwaliteit te leveren waarop onze klanten vertrouwen.

Volop in aanbouw!

Een nieuw Trainings- en Ontwikkelingscentrum (T&O) bij Koning Koudetechniek in Bakel.

Bij Koning Koudetechniek ontwikkelen we hoogwaardige en klantspecifieke CO2 koel- vriesinstallaties in onze werkplaats in Bakel. Naast een kwalitatief hoog afwerkingsniveau worden onze installaties gekenmerkt door een modulaire, ‘unitbouw’, opbouw met een service-vriendelijke indeling wat zich terug vertaald in lage servicekosten. De units worden voorbereid in de werkplaats en op locatie geïnstalleerd, aangesloten en in bedrijf gesteld.

Groot voordeel van de modulaire bouwwijze is dat al onze medewerkers exact op de hoogte zijn van de locatie, de functie en de werking van de ingebouwde componenten. Bij servicevragen laat een directe oplossing dan ook nooit op zich wachten.

Trainings- en Ontwikkelingscentrum 

Met ons gloednieuwe Trainings- en Ontwikkelingscentrum (T&O) brengen we bij Koning Koudetechniek de kennis van onze montage- en servicemedewerkers sneller naar een nog hoger technisch niveau. In een realistische leer- en testomgeving van 400m2 kunnen ze zich de nieuwste technieken met de beste componenten eigen maken. Ook gaan we de opstelling gebruiken om de robuuste CO2-installaties van Koning Koudetechniek door te ontwikkelen. Het centrum biedt ons bovendien de ruimte om nieuwe systemen in een realistische omgeving aan klanten te demonstreren of op verzoek testen uit te voeren.

De voordelen van het Trainings- en Ontwikkelingscentrum op een rijtje

  • Een realistische omgeving om jonge werknemers zelf op te leiden en het vak eigen te maken.
  • Ervaren monteurs kunnen op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.
  • De praktische leeromgeving leidt tot direct toepasbaar resultaat
  • De dagelijkse werkpraktijk staat centraal dankzij een realistische ontwikkel- en testomgeving
  • We kunnen omgevingsgetrouwe demonstraties geven van de laatste techniek
  • Het centrum biedt de mogelijkheid storingen te simuleren in een realistische testomgeving

De CO2 koel- en vriessystemen van Koning Koudetechniek worden duurzaam ontworpen door onze eigen engineers. De installaties, die steevast werken op het natuurlijke koudemiddel CO2, kennen een modulaire opbouw waarvoor een zelf-ontwikkeld frame als basis dient.
Onze gespecialiseerde medewerkers bouwen de systemen op uit hoogwaardige onderdelen. Warmtewisselaars en het meetpaneel worden geplaatst, waarna met precisiewerk alle componenten worden gemonteerd. Om kwaliteit te waarborgen worden de hoge druk-gedeeltes aan elkaar verbonden door onze eigen RVS lassers. Tot slot wordt in de werkplaats een zelf ontworpen schakelkast op de installatie aangesloten. De installatie wordt vervolgens op locatie getest en in bedrijf gesteld.

Panorama

Virtuele Wandeling

Wandel virtueel door ons trainings- en ontwikkelingscentrum

Wil je eens een een kijkje nemen in onze T&O ruimte? Klik dan op de 3D film en wandel door de ruimte heen.
Volg hieronder de korte instructie voor op je telefoon of desktop.

Met je telefoon druk hieronder op het filmpje
Rotate je telefoon
Klik linksboven (op de drie bolletjes) en op ‘3D’.
Klik vervolgens linksonder op de foto
Klik rechtsonder op het poppetje
Bestuur met je duim het bolletje en loop de ruimte

Op je desktop druk rechts op de filmpje
Klik dan op de 3D foto rechts.
Klik rechtsboven (op de drie bolletjes) en op ‘3D’.
Klik vervolgens linksonder op de foto
Klik rechtsonder op het poppetje
Stuur met het bolletje door de ruimte

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×