‘Als de klant met een ‘big smile’ in zijn winkel staat, rijd ik met een trots gevoel weg’

Jordy van der Most

Functie

Relatiebeheerder/projectmanager

‘Als de klant met een ‘big smile’ in zijn winkel staat, rijd ik met een trots gevoel weg’

Collega Jordy van der Most werkt sinds maart 2018 bij Koning Koudetechniek. Hij vertelt over zijn werkzaamheden.

Wat doe je bij Koning Koudetechniek?

“Ik ben begonnen als contractbeheerder, maar daarnaast doe ik inmiddels van alles. Zo ga ik naar nieuwe opdrachten voor de opname. Ik ben dus veel bij klanten te vinden.”

Je hebt een technische achtergrond, had je gedacht dat je een kantoorbaan zou krijgen?

“Nee, helemaal niet. Op mijn 21e, toen ik nog bij een ander bedrijf werkte, kreeg ik de vraag. Ze zagen blijkbaar iets in me. Voor mij was dat toen best een stap, want ik had juist voor werken met mijn handen gekozen omdat ik niet stil kon zitten. Maar het bevalt me heel goed.” 

Je woont in Prinsenbeek, hoe kom je dan in Bakel terecht?

“Via een interim servicemanager die bij Koma werkzaam was. Hij had contact met Marc en wist dat ik op zoek was naar een andere baan. Toen ging het snel. Er was meteen een klik, zowel met Marc als Geert en Gerrit. En het rijden? Nou dat gaat prima hoor, ook omdat ik veel naar klanten ga. Ik zit niet elke dag in Brabant.”

Wat maakt je werk mooi?

“Als een klus is afgerond en de klant staat met een ‘big smile’ in zijn winkel… Dan rijd ik met een trots gevoel weg.”

Samen succesvol

Koeltechniek is altijd in ontwikkeling. Wij dus ook. Deze ontwikkelingen én de groei van Koning Koudetechniek doen wij natuurlijk niet alleen. Al sinds het bestaan van Koning Koude geloven wij in het gevoel van samen, want dan maak je pas écht verschil. Samen houden we innovaties bij, samen creëren we elke dag passende oplossingen voor onze klanten en samen maken we Koning Koudetechniek. En daar zijn we trots op.

Contact opnemen
0492 344 555