Leren in de praktijk in ons Trainings- en Ontwikkelingscentrum

Als Koning van onze koeltechnische opleidingen, zorgen wij er voor dat elke monteur klaargestoomd wordt als koelmonteur. Daarom kan en mag een eigen opleidingscentrum niet ontbreken. Wij zijn dan ook ontzettend trots op ons eigen Trainings- en Ontwikkelingscentrum (T&O) waar onze technische talenten opgeleid worden door onze eigen praktijkopleider Marcel! Hier leren wij onze collega’s alles over de laatste ontwikkelingen binnen de branche en leiden wij ze op tot echte koeltechnische specialisten!
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Persoonlijke aandacht
Collega's worden intern getraind en opgeleid volgens een persoonlijk leerplan.
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Snel op een hoog niveau
Onze leerling monteurs maken snel het vak van koeltechniek eigen.
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Direct toepasbaar
De praktische leeromgeving zorgt direct voor toepasbaar resultaat bij onze klanten.
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Simulatie uit de praktijk
Binnen het centrum simuleren we voorkomende storingen in een realistische testomgeving.
Leer het vak koeltechniek en bekijk één van onze mogelijkheden!
Onze leerwerktrajecten

Kennis naar een hoger niveau tillen

Koeltechniek verandert constant. Daarom zorgen wij er voor dat we onze monteurs continu meenemen in deze ontwikkelingen. Dit doen wij in ons gloednieuwe T&O. Hier brengen wij de kennis van onze medewerkers sneller naar een nog hoger technisch niveau. Hoe we dit doen? Binnen het leercentrum hebben wij een realistische leer- en testomgeving van 400m2 waar genoeg ruimte is om deze nieuwste technieken te leren.

Er staat een werkende koel- en vriesinstallatie die is aangesloten op een gascooler buiten. Hier zijn koel- vriescellen en koelmeubels op aangesloten, die je in de praktijk ook tegenkomt. Maar denk ook aan een schakelkast en borden waarop allerlei elektronica vaardigheden in praktijk te brengen zijn. Wie jou dit gaat leren? Als praktijkopleider zorgt Marcel ervoor dat onze collega’s de nieuwste stof beheersen. Die kennis wordt toegepast in de praktijk én getoetst door middel van opdrachten.

De toegevoegde waarde van een eigen T&O

Een realistische omgeving waar we werknemers zelf opleiden.
Onze leerling monteurs maken snel het vak van koeltechniek eigen.
Ervaren monteurs brengen we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.
De praktische leeromgeving zorgt direct voor toepasbaar resultaat bij onze klanten.
Binnen het centrum simuleren we storingen welke collega’s tegenkomen in praktijk, in een realistische testomgeving.

Ervaar ons trainings- en ontwikkelingscentrum zelf!

Via de digitale rondleiding krijg jij een uniek kijkje in ons T&O. Maar uiteraard is het veel leuker om het zelf te ervaren. Kom daarom eens langs voor een rondleiding zodat jij met eigen ogen onze trots kan bekijken! Wordt je enthousiast van deze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Bekijk dan ook onze BBL-trajecten, zij-instromer trajecten óf andere openstaande vacatures!

Samen succesvol

Koeltechniek is altijd in ontwikkeling. Wij dus ook. Deze ontwikkelingen én de groei van Koning Koudetechniek doen wij natuurlijk niet alleen. Al sinds het bestaan van Koning Koude geloven wij in het gevoel van samen, want dan maak je pas écht verschil. Samen houden we innovaties bij, samen creëren we elke dag passende oplossingen voor onze klanten en samen maken we Koning Koudetechniek. En daar zijn we trots op.

Contact opnemen
0492 344 555