Wil jij starten met een BBL opleiding techniek? Combineer school met werken in de koeltechniek!

Ben jij nog leerplichtig, maar zou je liever lekker aan het werk gaan in de techniek? Dan is werken én leren in de koeltechniek de perfecte kans voor jou. Waar jij deze kans vindt? Bij Koning Koudetechniek natuurlijk! Wij leiden jou op van leerling monteur tot koelmonteur in een BBL-traject. Zo kan jij lekker gaan werken en hoef je niet alleen maar in de schoolbanken te zitten!
Is dit dé opleiding voor jou of heb je toch nog vragen? Onze HR adviseur Pauline helpt jou graag verder!
BBL opleiding techniek
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Maak stappen in jouw persoonlijke groei
Met onze online leeromgeving werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling
Beeldmerk Koning Koudetechniek
School en werken combineren
Zo kan jij de geleerde theorie gelijk in de praktijk toepassen
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Tijd en aandacht voor jou
Iedere dag ben jij belangrijk
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Een eigen buddy
Die jou van A tot Z wegwijs maakt
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Volop mogelijkheid om door te groeien
Wil jij meer uit je werk halen en doorgroeien in een andere functie? Ook daar helpen we jou bij!
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Een familiebedrijf met korte lijntjes
Je werkt niet voor maar mét ‘de baas’

Word een professional in de koeltechniek

Als koelmonteur houd jij je bezig met de installatie, reparatie en onderhouden van onze hoogwaardige koel- en vriesinstallaties. Dát is wat jij leert als jij een BBL- opleiding techniek volgt. Door de veelzijdigheid van het vakgebied is werken in de koeltechniek nooit saai. Dat weten we bij Koning Koudetechniek al ruim 20 jaar. Niet alleen wij zijn ervan overtuigd, ook onze collega’s René en Gijs ervaren dit nog elke dag!

Hoe ziet een persoonlijk opleidingstraject bij Koning Koudetechniek eruit?

Tijdens jouw BBL-traject combineer jij één dag school met vier dagen werken als leerling monteur. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw buddy. Dit is jouw vaste aanspreekpunt tijdens jouw BBL opleiding techniek aan wie jij al je vragen kan stellen. In ons nieuwe Trainings- en Ontwikkelingscentrum krijg jij te maken met praktijkvoorbeelden die jou klaar stomen om op pad te gaan! Daarnaast krijg jij bij ons alle tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen, helpen wij jou mee met je opdrachten én denken we met jou mee zodat jij je écht thuis voelt binnen onze familie.

Benieuwd naar de verhalen en ervaringen van misschien wel jouw toekomstige collega's bij Koning Koudetechniek?
Collega's aan het woord
BBL techniek

Ons trainings- & ontwikkelingscentrum

Zeg je werken en leren in de techniek, dan zeg je Koning Koudetechniek. Bij ons gaan deze twee naadloos samen. Wij combineren theorie én praktijk om onze collega’s op te leiden. Op die manier verlenen wij de beste service aan koel- en vriesinstallaties. Hoe wij hiervoor zorgen? Dát doen we in ons eigen Trainings- en Ontwikkelingscentrum.

Ons trainingscentrum
Meer weten over BBL techniek bij Koning Koudetechniek?
Contact opnemen

Wanneer past een BBL opleiding techniek bij jou?

Volg jij een opleiding in elektrotechniek, mechatronica of andere technische opleiding op MBO niveau 3? Dan heb jij al een goede basis! Maar ook als jij nog geen opleiding volgt en dit wel van plan bent, bijvoorbeeld als je instroomt vanuit het VMBO, heten wij jou van harte welkom! Daarnaast is het belangrijk dat je leergierig bent, alles wil weten over koeltechniek en niet vies bent van hard werken om resultaat te behalen. Past dat helemaal bij jou? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor een BBL opleiding bij ons!

Meer weten over BBL techniek bij Koning Koudetechniek?

Werken én leren in de koeltechniek binnen een familiebedrijf waar jij de volle aandacht krijgt? Dat doe je bij ons! Als erkend leerbedrijf ben jij er zeker van dat je een toffe werkplek krijgt en een bloeiende start van jouw loopbaan in de techniek. Wij heten jou graag van harte welkom als leerling koelmonteur! Twijfel je nog of dit bij je past? Wij leiden jou graag eens rond zodat je zelf kunt ervaren hoe cool de koeltechniek is! Ben je al overtuigd? Bekijk dan onze vacature leerling monteur!

Quote

Werken met plezier, passie en trots? Dát is werken bij Koning Koudetechniek!