De kracht zit in onze mensen

Onze collega’s zijn onze kern. Zonder hen, geen Koning Koudetechniek. Zij vertellen jou dan ook graag meer over het werken in de koeltechniek en de ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bedrijf. Maak kennis met 'onze familie'.

Ons trainings- & ontwikkelings­centrum

Zeg je werken en leren in de techniek, dan zeg je Koning Koudetechniek. Bij ons gaan deze twee naadloos samen. Wij combineren theorie én praktijk om onze collega’s op te leiden. Op die manier verlenen wij de beste service aan koel- en vriesinstallaties. Hoe wij hiervoor zorgen? Dát doen we in ons eigen Trainings- en Ontwikkelingscentrum.

Ons trainingscentrum

Werken en leren?

Wil jij ook bij ons komen werken en leren in de techniek? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar technische talenten. Of je nu (ervaren) monteur of leerling bent, wij bieden jou volop kansen!

Alle leerwerktrajecten

Samen succesvol

Koeltechniek is altijd in ontwikkeling. Wij dus ook. Deze ontwikkelingen én de groei van Koning Koudetechniek doen wij natuurlijk niet alleen. Al sinds het bestaan van Koning Koude geloven wij in het gevoel van samen, want dan maak je pas écht verschil. Samen houden we innovaties bij, samen creëren we elke dag passende oplossingen voor onze klanten en samen maken we Koning Koudetechniek. En daar zijn we trots op.

Contact opnemen
0492 344 555