‘Jong en oud gaan hier heel goed samen’

Edwin Billekens

Functie

Technisch monteur

‘Jong en oud gaan hier heel goed samen’

Zegt collega Edwin Billekens. Hij is technisch monteur en werkt sinds 2017 in vaste dienst bij Koning Koudetechniek, daarvoor werkte hij er al als zzp’er.

Je bent bij Koning begonnen als zelfstandige?
“Ja dat klopt. Hard knallen in de zomermaanden. En dan had ik er ook nog een verhuurbedrijf in koelingen bij én deed ik het onderhoud voor shoarmazaken. Ik had het ‘veuls’ te druk en kon geen nee zeggen. Ik werkte ooit van 6.00 tot 00.00 uur.”

Waarom koos je voor werken bij Koning?
“Ik wilde dus meer vastigheid en zij staken er met kop en schouders bovenuit. Iedereen accepteert elkaar hier. En het is leuk werk, het bevalt me uitstekend.”  

Je vindt het belangrijk om de jongere generatie te laten zien wat het werk inhoudt…
“Klopt, dat vind ik ook de kracht van Koning. Jong en oud gaan hier heel goed samen. Als ik weet dat iemand graag aan brommers sleutelt bijvoorbeeld, zeg ik: loop eens met ons mee. Het zijn er niet meer zoveel hoor, die dit werk willen doen. Dus het is belangrijk om die jongens te vinden en enthousiasmeren.”

Snap jij dat, dat er weinig mensen zijn die voor dit vak kiezen?
“Zeker niet! Ik heb het altijd als een hobby gezien. Laat mij maar lekker bezig zijn.”  

Samen succesvol

Koeltechniek is altijd in ontwikkeling. Wij dus ook. Deze ontwikkelingen én de groei van Koning Koudetechniek doen wij natuurlijk niet alleen. Al sinds het bestaan van Koning Koude geloven wij in het gevoel van samen, want dan maak je pas écht verschil. Samen houden we innovaties bij, samen creëren we elke dag passende oplossingen voor onze klanten en samen maken we Koning Koudetechniek. En daar zijn we trots op.

Contact opnemen
0492 344 555