‘Met Brabanders om je heen valt er altijd wat te lachen’

Micha Kragting

Functie

Monteur

‘Met Brabanders om je heen valt er altijd wat te lachen’

Collega Micha Kragting werkt sinds 2022 bij Koning Koudetechniek. Hij vertelt over zijn overstap naar Koning Koudetechniek en hoe goed hem dat bevalt.

Je woont in Almere, hoe ben je in Bakel terecht gekomen?   

“Dit is de eerste keer dat ik in het zuiden werk, maar het bevalt me hier uitstekend! Ik ben gevraagd door Marc. Die vraag kwam op het juiste moment, want ik zat niet meer op mijn plek bij mijn vorige werkgever. Als je gemopper om je heen hoort, van klanten en collega’s, dan moet je om je heen gaan kijken. Overigens beloofden Marc en Geert dat ik vaak in het noorden zou kunnen werken en dat is ook zo.”  

Vergelijk Koning eens met andere bedrijven waar je gewerkt hebt? 

“Ik wilde eigenlijk nooit bij een groot bedrijf werken. Dat doe ik nu dus wel, toch voelt het niet zo. De sfeer is gemoedelijk. Daar komt bij dat bij zo’n grotere organisatie projecten goed worden voorbereid. Het gaat er allemaal wat professioneler aan toe. Daardoor hoef ik me minder met randzaken bezig te houden.”  

Heb je nog dromen?  

“Ik wil blijven doen wat ik nu doe, al lijkt het me leuk om in de toekomst ook aan grotere projecten te werken. Als ik oud en versleten ben, hoop ik nog steeds bij Koning rond te lopen. Ik ga hier nooit meer weg.”  

Je werkt vaak buiten de deur, hoe houd je de band met collega’s goed?  

“Ik ben er niet elke vrijdagmiddag bij in Bakel, maar ik heb toch veel contact met verschillende collega’s. Dat komt omdat we in wisselende ploegen werken aan projecten. Brabanders zijn gezellig, er valt altijd wat te lachen.”  

 

Samen succesvol

Koeltechniek is altijd in ontwikkeling. Wij dus ook. Deze ontwikkelingen én de groei van Koning Koudetechniek doen wij natuurlijk niet alleen. Al sinds het bestaan van Koning Koude geloven wij in het gevoel van samen, want dan maak je pas écht verschil. Samen houden we innovaties bij, samen creëren we elke dag passende oplossingen voor onze klanten en samen maken we Koning Koudetechniek. En daar zijn we trots op.

Contact opnemen
0492 344 555