‘Als je inzet toont, krijg je veel kansen’

Mike van Hout

Functie

Monteur

‘Als je inzet toont, krijg je veel kansen’

Vertelt collega Mike van Hout. Hij werkte voorheen in de metaalbewerking, maar is in 2016 via zijn achterbuurman uit Bakel bij Koning Koudetechniek terecht gekomen. ‘Hij werkte hier al een tijdje en wist dat er versterking nodig was in de werkplaats. Ik ben begonnen als unitbouwer en lasser. Dat laatste doe ik nu wat minder.’

Vertel eens wat meer over je werk als unitbouwer?

“Je werkt dan van A tot Z aan de constructie van een unit. Een unit is eigenlijk het hart van een koelinstallatie. We installeren alle hoofdcomponenten en die verbinden we aan elkaar.”

Je werkt hier nu bijna 7 jaar. Waarom blijf je plakken? 

“De afwisseling. Ik werk veel aan standaardunits, maar er is ook vraag naar gekoelde opslag, vooral in de agrarische sector. Die diversiteit vind ik heel leuk. Bovendien krijg je, als je veel inzet toont, veel kansen.”

Heb je nog ambities binnen Koning Koudetechniek?  

“Ik zou me meer willen verdiepen in elektrotechniek. Het hart van de machines waaraan ik werk zitten vast aan een schakelkast die elektrisch wordt aangestuurd. Daar zou ik meer van willen weten, zodat ik vragen van derden beter kan beantwoorden. Nu moet nog – bij dat soort vragen – aan de bel trekken bij een collega. Het zou fijn zijn als ik dat over een tijdje allemaal zelf af kan handelen.”  

Samen succesvol

Koeltechniek is altijd in ontwikkeling. Wij dus ook. Deze ontwikkelingen én de groei van Koning Koudetechniek doen wij natuurlijk niet alleen. Al sinds het bestaan van Koning Koude geloven wij in het gevoel van samen, want dan maak je pas écht verschil. Samen houden we innovaties bij, samen creëren we elke dag passende oplossingen voor onze klanten en samen maken we Koning Koudetechniek. En daar zijn we trots op.

Contact opnemen
0492 344 555