Meer uitdaging in jouw werk als elektromonteur? Word zij-instromer in de koeltechniek!

Jij werkt al een aantal jaar met plezier als elektromonteur, maar toch begint het te kriebelen om meer uit jouw werk als monteur te halen. Bovendien ben je leergierig en nooit te oud om te leren. Hoe zorg je dan zelf voor meer afwisseling in je werk als monteur? Op die vraag hebben wij het perfecte antwoord: maak die stap en kies voor een zij-instroom techniek traject naar koelmonteur bij Koning Koudetechniek!
Is dit dé opleiding voor jou of heb je toch nog vragen? Onze HR adviseur Pauline helpt jou graag verder!
Contact opnemen
Ik heb een vraag
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Maak stappen in jouw persoonlijke groei
Met onze online leeromgeving werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Een eigen Trainings- en Ontwikkelingscentrum
Hier leiden wij jou op én houden wij jou op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Beeldmerk Koning Koudetechniek
Van elektromonteur naar koelmonteur
Ook als je ervaren elektromonteur bent en de overstap wil maken naar meer afwisseling in je werk, ben je bij ons van harte welkom.

Kies voor de afwisseling en veelzijdigheid van koeltechniek!

Maar waarom zou jij de keuze maken om aan de slag te gaan als koelmonteur? Nou, omdat koudetechniek ontzettend veelzijdig is. Als koelmonteur heb je veelal dezelfde werkzaamheden als elektromonteur, maar dan met extra afwisseling en uitdaging in je werk. Uitgeleerd ben je trouwens nooit, want de koudetechniek is altijd in beweging!

Wil jij toch nog meer weten over de voordelen? Lees dan de ervaringen van onze koelmonteur Rob en koelmonteur Harold. Zij hebben geen moment spijt gehad van de keuze om de overstap te maken naar de koeltechniek!

Hoe ziet dit zij-instroom elektrotechniek traject er uit?

Werken in de koeltechniek zit boordevol afwisseling. Jij werkt aan verschillende projecten door heel Nederland. In een zij-instroom elektrotechniek ga jij aan de slag met elektrotechnische werkzaamheden én het monteren van onze koeltechnische installaties. Denk hierbij aan aansluiten van schakelkasten, leidingwerk lassen en het elektrisch en koeltechnisch voorbereiden van koelmeubels. Met deze werkzaamheden creëer jij meer diepgang in je werk.

Na verloop van tijd ken jij het vak van koeltechniek natuurlijk op je duimpje, maar jouw vaardigheden blijf je bij ons ontwikkelen! Wil jij je meer bezighouden met service en onderhoud, zoals storingen verhelpen en koel- en vriesinstallaties onderhouden? Of wil jij zelfstandig projecten leiden en installaties in bedrijf stellen? Dat kan allemaal! Bij ons heb jij ontzettend veel mogelijkheden, want wij denken met jou mee in je ontwikkeling. Hoe cool is dat?!

Zó leiden wij jou van elektromonteur tot koelmonteur op

Als ervaren elektromonteur heb jij de basis voor koelmonteur al onder de knie. In ons eigen Trainings- en Ontwikkelingscentrum laten we je kennismaken met koeltechniek en leren we je (koel)technische handelingen aan. Maar vaker ben je onderweg met een ervaren collega. Zo leer jij voornamelijk in de praktijk hoe het écht is om koelmonteur te zijn! Theorie en praktijk gaan op deze manier naadloos samen. Zo ontwikkel jij jouw vaardigheden als koelmonteur op je eigen tempo met de juiste begeleiding als zij-instromer techniek.

Benieuwd naar de verhalen en ervaringen van misschien wel jouw toekomstige collega's bij Koning Koudetechniek?
Collega's aan het woord
Zij-instromen

Ons trainings- & ontwikkelingscentrum

Zeg je werken en leren in de techniek, dan zeg je Koning Koudetechniek. Bij ons gaan deze twee naadloos samen. Wij combineren theorie én praktijk om onze collega’s op te leiden. Op die manier verlenen wij de beste service aan koel- en vriesinstallaties. Hoe wij hiervoor zorgen? Dát doen we in ons eigen Trainings- en Ontwikkelingscentrum.

Ons trainingscentrum
Meer weten over Zij-instromen bij Koning Koudetechniek?
Contact opnemen

Is de overstap naar zij-instromer in de techniek iets voor jou?

Heb jij een aantal jaar ervaring als elektromonteur en ben jij gedreven om meer uit jouw vak te halen? Dan heb jij al een goede basis gelegd! Daarnaast is het belangrijk dat je leergierig bent en alles wil weten over koeltechniek. Past dat helemaal bij jou? Dan is de overstap naar de koeltechniek de juiste keuze! Hier lees je ook alles over in onze vacature elektromonteur.

Alles weten over onze zij-instroom techniek trajecten?

Werken als koelmonteur binnen een familiebedrijf waar jij volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen? En waar het elke dag voelt alsof je met één grote familie je werk mag uitvoeren? Dan zit jij goed bij Koning Koudetechniek! Samen met jou zorgen we ervoor dat jij plezier en voldoening uit je werk haalt, elke dag weer! Klinkt dit als iets voor jou? Dan heten wij jou graag welkom als zij-instromer in de techniek! En wist je dat wij ook andere leer- en werktrajecten aanbieden zoals onze BBL opleiding techniek?

Quote

Werken met plezier, passie en trots? Dát is werken bij Koning Koudetechniek!