Plus Peek

Ik wist: áls ik ga verbouwen, dan ga ik met de jongens van Koning in zee

De deuren van zijn gloednieuwe Plus-winkel zijn sinds kort weer geopend. Onlangs onderging de winkel van Rene Peek namelijk een reuze metamorfose. Voor het koeltechnische deel klopte hij bij Koning Koudetechniek aan.

“In 2019 nam ik de Plus in Tilburg over en daarom zocht ik een onderhoudspartner voor de koelinstallaties die we toen hadden. Ook Koning kwam langs om een offerte te maken. Marc de Koning liep 10 minuten rond, kwam bij me terug en zei: ‘hier ga ik mijn vingers niet aan branden’.”

Die opmerking is Rene bijgebleven. “Dat vond ik zó sterk! Bij Koning staat nieuwe klanten binnenhalen niet op 1, het gaat er bij hun om dat ze een goed product neerzetten. Toen Marc mijn winkel verliet wist ik 1 ding: als ik deze Plus ooit ga verbouwen, dan ga ik met de jongens van Koning in zee.”

Groot geschenk

En zo geschiedde. In 2022 klopte hij bij Koning aan. “Binnen ‘no time’ was het geregeld. Ik heb het team van Koning Koudetechniek amper gezien of gehoord. Het is een moderne winkel geworden die klaar is voor de toekomst. We zijn voorzien van alle innovatieve snufjes op koeltechnisch gebied, zodat we zo energiezuinig en duurzaam mogelijk kunnen ondernemen. Dat is zeker in deze tijd een groot geschenk. En wat ook heel mooi is, is dat Koning alles op afstand kan monitoren. Ze hoeven maar zelden naar Tilburg te komen. Ik ben erg tevreden en kan voorlopig vooruit!”

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!