Met onze klimaattechniek oplossingen altijd een optimale temperatuur

Contact opnemen

Klimaatinstallaties die koelen én verwarmen? Klinkt als een droom, maar voor ons is het dagelijkse realiteit. Wij doen bijna niets anders. Een optimaal binnenklimaat is namelijk meer dan alleen het installeren van een airco. Het liefst is deze ook efficiënt, duurzaam en energiezuinig: een totaaloplossing. Als jij dus het gehele binnenklimaat regelt met een klimaatinstallatie die koelt en verwarmt met restwarmte, zit jij er ieder seizoen warmpjes of lekker koel bij. Voor die soepele overgang zit je goed bij Koning Koudetechniek!

Dankzij het toepassen van een warmtewisselaar op jouw koelinstallatie sla jij twee vliegen in één klap. Deze zet restwarmte om en verwarmt hiermee andere ruimtes. Deze innovatieve techniek noemen we warmteterugwinning.

Met een op maat gemaakte koelinstallatie reken jij altijd op een aangenaam binnenklimaat, ongeacht hoe het weer buiten is. Perfect voor op kantoor, hotel, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en andere ruimten waar de temperatuur optimaal moet blijven!

Wij ontwerpen al onze koelinstallaties zelf, maar maken ook gebruik van A-kwaliteit kant-en-klare producten om een optimale oplossing voor iedere situatie te garanderen.

Niets is zo vervelend als een niet werkende koel- of airco-installatie vanwege een storing. Daar hoef jij je met een koelinstallatie van Koning Koude geen zorgen om te maken: wij monitoren dit geheel in Bakel. Zien wij een probleem? Dan zijn onze monteurs al op weg voordat het probleem voor jou aan het licht komt!

Meer informatie over onze oplossingen?

Advies aanvragen

Klimaattechniek tot in de puntjes geregeld

Onze koelinstallaties worden zo kant en klaar mogelijk gebouwd in onze werkplaats in Bakel. Op de dag van de plaatsing komen onze vakkundige koelmonteurs de klimaatbeheersing en extra componenten installeren zodat jij snel geniet van jouw nieuwe klimaatinstallatie. Dit alles gaat zo vlot en efficiënt mogelijk zodat jij er geen hinder van ervaart.

Zelfgebouwde warmtepompen

Het koelen en verwarmen van de ruimtes doen we met onze zelf ontworpen en samengebouwde warmtepompinstallaties. Deze zorgen voor een fijne verblijf- of werktemperatuur in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, bedrijfskantines, hotels en werkruimtes.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!