Altijd het perfecte binnenklimaat met klimaatbeheersing voor je bedrijf

Contact opnemen

Koud in de zomer en warm in de winter. Van een comfortabel binnenklimaat wordt iedereen blij. Om die temperatuur het hele jaar optimaal te houden, schakel jij de expertise in van Koning Koudetechniek. Wij zijn expert in het ontwerpen van CO2 koelinstallaties voor bedrijven die zorgen voor een gezond en fijn klimaat in het bedrijf. Bij klimaatbeheersing van bedrijven kun je denken aan verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kantoren, hotels en bedrijfskantines. Duurzaam door het ingebouwde warmteterugwinsysteem én je slaat twee vliegen in één klap: koelen en verwarmen.

Van koelen en verwarmen tot het verzorgen van de warmwatervoorziening: wij regelen het allemaal met onze slimme oplossingen. Zo heb jij in één klap de volledige klimaatbeheersing voor kantoor op orde. Dát is pas duurzaam.

Kom jij met een specifieke vraag of is een kwalitatieve standaardoplossing voldoende? Naast onze standaard A-merken warmtepomp oplossingen gaan onze engineers graag aan de slag voor jou met een koel- en verwarmingsinstallatie op maat!

Ons grote voordeel is de korte lijntjes met de vakmensen van onze unitbouwafdeling. Hierdoor zijn de levertijden kort. Dat betekent dat jij nooit lang hoeft te wachten op klimaatbeheersing in jouw bedrijf!

Storingen maken vrijwel geen schijn van kans. Hoe dat kan? Dankzij afstandsbeheer monitoren wij alles 24/7. Wij zijn al onderweg voordat de storing bij jou aan het licht komt!

Uitgelicht Klantverhaal

GEA Food Solutions Bakel

“Met de complimenten van buurman Marcel”

‘Waarom Koning Koudetechniek? Prijs, kwaliteit, snelheid én ze zitten dichtbij.’ Dat zegt Marcel Verbers, facility manager bij GEA Food Solutions Bakel B.V.: een bedrijf dat productiemachines voor de voedselindustrie ontwikkelt en bouwt. Een wereldspeler van formaat en ook onze overbuurman.

Lees het klantverhaal

Wij adviseren je graag!

Advies aanvragen

Duurzaam warmte terug winnen

We hebben de laatste jaren koelsystemen ontwikkeld die nauwelijks tot geen geluid maken én uitstekende energieprestaties behalen. Goed nieuws dus! Onze installaties worden voorzien van warmteterugwinning waardoor er zo min mogelijk van de verbruikte energie verloren gaat. Met andere woorden: met de restwarmte van de ene ruimte wordt weer een andere ruimte verwarmd. Bij de installatie sluiten we, wanneer mogelijk, de gasaansluiting volledig af. Wel zo duurzaam.

Energiebesparende en gasloze systemen

Met onze complete oplossingen zorgen we voor een toekomstbestendige klimaatbeheersing voor bedrijven. Dat betekent dat wij alle ruimtes voorzien van verwarming, koeling én ventilatie. Onze airconditioningsystemen of zelf ontworpen en samengebouwde warmtepompinstallaties zorgen voor een fijn verblijf- of werktemperatuur in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, bedrijfskantines, hotels en werkruimtes.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!