Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is een koeltechnisch familiebedrijf uit Bakel (Noord-Brabant) dat zich sinds 2002 richt op ontwerp, installatie en onderhoud van hoogwaardige koel- en vriesinstallaties. Voor kleine en grote bedrijven in verschillende branches. Duurzaam en op maat gemaakt.

We ontwerpen koel- vriessystemen voor in supermarkten, distributiecentra, groente- fruittelers, maar ook bij zorginstellingen. Bij de diverse branches worden de mogelijkheden nader toegelicht.

Koelmeubelen op maat

Hierbij gaan we niet over één nacht ijs. Wij combineren jouw specifieke wensen en eisen met onze jarenlange kennis en ervaring. Dit vertalen we vervolgens naar op maat gemaakte koel- en vriesmeubelen. Dankzij onze eigen koel- en vriesmeubellijn  (JBG-2) leveren we altijd de hoogste kwaliteit.

Milieuvriendelijke koelsystemen

Onze installaties zijn bovendien zo milieuvriendelijk als het maar kan. We zijn met onze engineering vooruitstrevend in het ontwerpen en aanleggen van CO2-systemen volgens de allernieuwste normen. Als PED- en F-gassen erkende onderneming werken we met de hoogste veiligheidsnormen en de strengste milieueisen. Nieuwsgierig? Wij staan 24/7 voor je klaar! Neem hier direct contact met ons op.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×