De beste bewaartechniek? ULO bewaring!

Contact opnemen

Is het voor jouw bedrijf essentieel dat groenten en fruit maandenlang bewaard én optimaal vers kunnen blijven? Dan kom je met een duurzame CO2 koelinstallatie al ver, maar voor deze bewaartechniek gaan we graag een stapje verder met onze ultra low oxygen cellen. Dit noemen we ook wel ULO cellen: hier worden groente en/of fruit langdurig bewaard in gasdichte cellen, waar een nauwgezette temperatuurregeling een must is. Resultaat? De levensduur van jouw producten wordt verlengd tot aan de nieuwe oogst dankzij ULO bewaring!

Aan kennis is bij ons geen gebrek: wij zijn sinds 2002 thuis in vooruitstrevende koeltechniek. Wij hebben dus alle expertise in huis om maatwerk ULO bewaring te realiseren.

Bij een koelinstallatie is niets zo belangrijk als de temperatuur. Al helemaal als het gaat om uiterst nauwkeurige temperaturen voor de bewaring van groenten en fruit. Een gasdichte ULO cel is dé manier om dit te garanderen.

Door de bewaring bij een zeer laag zuurstofgehalte wordt het natuurlijke rijpingsproces van fruit vertraagd. Vooral voor appels en peren is dit dé oplossing: ULO bewaring verlengt de houdbaarheid tot wel een jaar!

Jouw koeltemperatuur blijft altijd optimaal omdat wij alles op afstand monitoren. En mocht er een storing ontstaan, dan zijn wij er als de kippen bij en is onze monteur al onderweg met een oplossing voordat je de storing zelf opmerkt!

We denken graag met je mee!

Advies aanvragen

Duurzame bewaartechniek als oplossing

Het geheim van de ULO cel ligt hem in de bewaring bij een zeer laag zuurstofgehalte. De grootste boosdoener van versproducten is namelijk zuurstof. Door groenten en fruit op te slaan in een gasdichte koelcel wordt de levensduur verlengd tot aan de nieuwe oogst. Efficiënt en duurzaam, want de cellen worden gekoeld door de centrale koelinstallatie. Bewaartechniek op z’n best dus! Onze klant Kallen Obst und Gemüse kan dit beamen. Hier leverde we namelijk 13 ULO cellen voor de gekoelde opslag van groente en fruit.

Wij staan voor je klaar met advies voor jouw ULO koeling!

Bij een ULO cel komt veel kijken: verschillende technieken komen samen om optimale koel omstandigheden te garanderen. Alles moet tot op de graad nauwkeurig in orde zijn én de cellen moeten gasdicht zijn. Een boel regelwerk dat wij graag voor jou uit handen nemen! Onze experts weten hier alles van. Daarom mag jij ons áltijd bellen voor het allerbeste koeladvies!

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!