Koel- en vriescellen voor bijna alle toepassingen

Contact opnemen

Of het nu gaat om het koelen van honderden kilo’s groente en fruit óf om slechts een klein deel hiervan: producten houd je optimaal vers in een op maat gemaakte koel- en vriescel. Op maat gemaakt betekent de ideale afmetingen inclusief maatwerk rekstellingen die hier naadloos op aansluiten. Wij ontwerpen en bouwen onze koel- en vriescellen voor gekoelde opslag en meer. Jij rekent op een maatwerk installatie die altijd topprestaties levert, ongeacht het gebruik en de wisselende omstandigheden. Veelzijdigheid is kenmerkend voor onze gebruiksvriendelijke koel- en vriescellen.

Wij maken jouw gloednieuwe koel-vriescel helemaal op maat. Het voordeel? Jouw koel-vriescel is aan te passen naar jouw wensen. Zo kunnen we op elke gewenste plek links- of rechtsom draaiende deuren inhangen of de cel juist voorzien van een schuifdeur.

De koel- en vriescel kan op meerdere manieren aangesloten worden. Zo is hij aan te sluiten op een centrale CO2 koelinstallatie, maar is het ook mogelijk om de kleinere koelcellen aan te sluiten op een losse koelaggregaat. Een oplossing voor iedereen!

Ben je alleen op zoek naar een nieuwe koelcel op maat of twijfel je om de hele koelinrichting aan te pakken? Onze ervaren koeladviseurs denken graag met je mee en komen met een passend koeladvies!

Jouw nieuwe koel- en vriescel op maat wordt nauw gemonitord in onze meldkamer in Bakel. Is er sprake van een storing, dan is er geen reden tot paniek. Wij hebben dit al in de gaten voordat de storing bij jou aan het licht komt en werken direct aan een oplossing.

Tonon stellingen

Advies aanvragen

Koning Koudetechniek is leverancier van Tonon stellingen. Deze zijn specifiek ontworpen voor de opslag van levensmiddelen in magazijnen, koel- en vriescellen van supermarkten, commerciële keukens, slagers en restaurants. Je vindt ze ook in de levensmiddelenindustrie waar het naleven van hygiënische voorschriften verplicht is. Maar ook in bijvoorbeeld, ziekenhuizen, laboratoria, verpleeg- en verzorgingshuizen zie je deze stellingen terugkomen. De zelfdragende stellingen hebben geen verankering aan de vloer of muur nodig en zijn ideaal voor een koelcel op maat.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!