Maatwerk koel- en vriesinstallaties voor industriële koeltechniek

Contact opnemen

Koeltechniek zorgt ervoor dat de levensmiddelen koel én vers blijven. Vooral als het gaat om de koeling van een fabriekshal, distributiecentra en andere industriële ruimtes, is een betrouwbare koel- en vriesinstallatie onmisbaar. Het allerliefst op maat gemaakt, duurzaam en energiezuinig. Deze koeltechnische kennis en expertise haal jij in huis met Koning Koudetechniek. Wij zijn specialist in advies, ontwerp en realisatie van duurzame en energiezuinige koel- en vriesinstallaties voor industriële toepassingen.

Bij Koning Koudetechniek hebben wij een ervaren team van specialisten dat aan de slag gaat met een op maat gemaakt ontwerp van jouw gloednieuwe CO2 koel- en vriesinstallatie.

Met een industriële koeling de productie verbeteren dankzij veilige, duurzame en slimme oplossingen. Voor welke uitdaging mogen wij aan de slag? Onze eigen unitbouwafdeling levert maatwerk. Geen uitdaging is ons te complex!

Een fabriek koelen of met restwarmte de (vloer)verwarming van een bedrijfshal in orde maken? Met onze koeloplossingen kan het allebei. Van een constante cel temperatuur tot dieptekoeling. En met warmteterugwinning zorgen we weer voor het verwarmen van iedere gewenste ruimte!

Onze installaties zijn robuust en duurzaam gebouwd. Daar ga jij dus lang van genieten! Niet alleen dat, maar ook zijn ze servicevriendelijk en worden op afstand beheerd. Is er iets mis? Dankzij de monitoring in het Koningcenter hebben onze monteurs binnen no-time het knelpunt gesignaleerd en opgelost.

Uitgelicht Klantverhaal

VTS Transport & Logistics

“Altijd denken in oplossingen”

‘Dat is typisch Koning Koudetechniek.’ Aan het woord is Charles Hermens, Facility manager bij VTS Transport & Logistics. Een bedrijf uit Boxmeer, gespecialiseerd in de opslag en het transport van farmaceutische producten. Voor de bouw van hun nieuwe pand verzorgde Koning Koudetechniek de complete klimaattechniek. ‘Een mooie uitdaging, want wij werken met temperaturen die niet veel voorkomen: -40°C en -45°C.’

Lees het klantverhaal

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Advies aanvragen

Natuurlijk koudemiddel voor onze koel- en vriesinstallaties

Wij houden tijdens het ontwerpen rekening met duurzaamheid. Daarom ​​ontwikkelen wij koelinstallaties voorzien van CO2 (R744). Deze unieke installaties worden ontworpen door onze eigen engineers en worden door gespecialiseerde monteurs opgebouwd op onze eigen unitbouwafdeling. Hierbij passen wij ook warmteterugwinning toe voor het gebruik van restwarmte.

In een kort tijdsbestek geïnstalleerd

Over het productieproces binnen jouw bedrijf hoef jij je geen zorgen te maken. Tijdens het installeren van onze industriële koelinstallaties zorgen wij er, waar mogelijk, voor dat alles ongestoord doorgaat. In onze werkplaats in Bakel bereiden wij onze koel- en vriesinstallaties zo compleet mogelijk voor. Dat bespaart tijd en voorkomt onnodig productieverlies.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!