Onderhouden van jouw koelinstallatie: wij regelen het!

Als onze koeltechnisch monteur jouw gloednieuwe koel- en vriesinstallatie heeft opgeleverd, wil jij deze natuurlijk in optimale conditie houden. Gelukkig zijn wij er óók voor het koeltechnisch onderhoud. Zo blijft deze altijd bedrijfszeker functioneren. Regelmatig komen onze service monteurs langs om onderhoud en inspecties uit te voeren. En loop je ergens tegenaan? Dan staan wij voor je klaar!

Krijg inzicht dankzij onze innovatieve technieken

Om onze kwaliteit te waarborgen, monitoren wij jouw koel- vriesinstallaties met afstandbeheer. Dat werkt met een zogeheten uniserver. Hier krijg je toegang tot met je eigen inlogcode. Het voordeel? Je checkt te allen tijde de temperatuurregistraties en print je actuele en historische HACCP temperatuurwaarden uit via rapporten. Handmatig temperatuur aflezen van je koelmeubels wordt hierdoor overbodig én is minder foutgevoelig. Handig toch? De communicatie verloopt via een beveiligde verbinding en alle data worden real-time in twee fysiek gescheiden datacenters opgeslagen.

Maar we gaan verder, want we beschikken ook over een uniek digitaal logboek voor het inzien van het (wettelijk verplichte) logboek van je koel- vriesinstallatie. Hiermee zie je met een unieke code op ieder apparaat de installatie gegevens, tekeningen en werkbonnen van verholpen storingen en uitgevoerde onderhoud- en inspectie werkzaamheden.

Storingen krijgen geen kans dankzij preventief onderhoud voor koelinstallaties!

Wij monitoren alles 24/7 met afstandsbeheer. Onze monteur koeltechniek zorgt dat alles op rolletjes loopt bij installatie, maar mocht het voorkomen dat bij ons een storing in beeld komt: geen nood! Vaak lossen we dit vanaf een afstandje al op voordat jij iets door hebt. Mocht het bij uitzondering toch voorkomen dat het een stuk complexer is, dan sturen we onze monteurs op pad om dit direct te verhelpen. Dankzij vakkundig onderhoud, beheer op afstand en adequaat verhelpen van storingen, reken jij het hele jaar op een bedrijfszekere koel- vriesinstallatie!

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.