Meldkamer: 24/7 beheer op afstand

Niets is zo belangrijk als een werkende koelinstallatie die het altijd doet. 24/7 en het hele jaar door, want voor fouten is geen ruimte. Gelukkig maken storingen geen schijn van kans, want wij monitoren alles met afstandsbeheer. Wij houden altijd een oogje in het zeil zodat alles soepeltjes verloopt. En mocht er wel iets mis zijn, dan zijn onze monteurs al onderweg voordat deze aan het licht komt. Dat is de service waar jij op rekent!

Instructies

Alle velden zijn verplicht in te vullen. Je krijgt een bevestiging van de aanvraag gemaild. Controleer goed de ingevulde wijzigingen. Nadat de wijziging door Koning Koudetechniek is uitgevoerd, dien je zelf het temperatuurverloop te controleren.

Let op: Wanneer je ontdooiing van een meubel aanvraagt en wij voeren dit door, blijven de ventilatoren draaien (geluid maken) en blijft ook de verlichting in het meubel aan.

Voor dringende ondersteuning buiten kantoortijden verzoeken wij u rechtstreeks te bellen (24 uur per dag bereikbaar)!

0492 344 555

Wijzigingen aanvragen

Contactgegevens
Meubelgegevens
DD slash MM slash JJJJ
Tijd wijziging doorvoeren(Vereist)
:
DD slash MM slash JJJJ
Tijd wijziging afmelden(Vereist)
:

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.