Koeladvies op maat van onze Koning Koude experts

Advies aanvragen

Innovatief, duurzaam en efficiënt: dat zijn niet alleen onze koelinstallaties, maar is ook ons koeladvies. Wij zijn jouw koeltechnische partner met meer dan 20 jaar ervaring en kennis in de koudetechniek. Onze engineers gaan met jou in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen zijn en bepalen welk koeladvies het beste bij jou past. Wij maken alles in orde van A tot Z voor elke branche: van het ontwerpen en bouwen tot het plaatsen van de gloednieuwe koelinstallatie.

Wij ondersteunen en ontzorgen op het gebied van koeladvies. Dit traject begeleiden we van begin tot eind, maar gaat ook goed samen met een aangestelde koeladviseur. Binnen deze samenwerking werken wij toe naar de meest efficiënte en energiezuinige CO2 koelinstallatie. Dankzij de modulaire opbouw houden wij tijdens het proces rekening met de gewenste afmeting van de koel- en vriesinstallaties.

Doordat wij het ontwerpen en unitbouw in eigen hand hebben, zijn de lijntjes kort. Dat betekent dat de tijd tussen ontwerp en realisatie minimaal is dankzij onze efficiënte werkprocessen. Daardoor is een snelle doorlooptijd gegarandeerd!

Onze installaties zijn robuust en duurzaam gebouwd. Daar ga je dus lang plezier van hebben. Niet alleen dat, maar ook zijn ze servicevriendelijk. Is er iets mis? Dan hebben onze monteurs binnen no-time het knelpunt gevonden en opgelost.

Onze CO2 koelinstallaties worden op onze eigen unitbouwafdeling door onze ervaren monteurs gebouwd. Om dit zo duurzaam en energiezuinig mogelijk te houden, maken wij gebruik van natuurlijke koudemiddelen zoals CO2 (R744) en propaan (R290).
slider-text
Onze Werkwijze
Fase 1

Waar heb jij onze hulp bij nodig?

Je wilt een koel-/vriesinstallatie laten installeren. Daarvoor worden specificaties aangeleverd, zodat wij hiermee aan de slag kunnen.

Fase 2

Het eerste ontwerp wordt opgeleverd

Onze engineers maken een eerste ontwerp op basis van de vraagstelling. De koelvermogens worden bepaald, de componenten geselecteerd en vervolgens wordt een schets gemaakt van de installatie.

Fase 3

Offerte

Met de ontwerpgegevens wordt een calculatie gemaakt. Deze wordt vervolgens verwerkt in de offerte met de specifieke klantvraag in het achterhoofd.

Fase 4

Persoonlijk gesprek met de klant

Wij spreken de offerte en het ontwerp met jou door. Daarin geven wij uitleg en advies over de door ons gemaakte keuzes

Fase 5

Definitief ontwerpen kan beginnen

Is de keuze gemaakt en de offerte goedgekeurd? Dan starten wij met de bouw van jouw gloednieuwe koelinstallatie. Onze unitbouwafdeling waarborgt kwaliteit en een snelle service.

Waar heb jij onze hulp bij nodig?

Het eerste ontwerp wordt opgeleverd

Offerte

Persoonlijk gesprek met de klant

Definitief ontwerpen kan beginnen

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!