Koelmeubelen voor retail: remote- of stekkerklaar

Bekijk alle producten

Zodra onze koelinstallatie bezig is met het koelen en verwarmen van jouw supermarkt of verswinkel, is het tijd om deze koele en comfortabele sfeer door te trekken naar het winkelinterieur. Koelmeubels zijn dan wel bedoeld om de producten op temperatuur te houden, maar we mogen ook niet vergeten dat ze sfeerbepalend zijn voor de winkeluitstraling. Gelukkig vind je in ons assortiment stijlvolle koelmeubels van hoge kwaliteit én leveren wij hier uiteraard ook maatwerk voor!

Wij adviseren graag over koelmeubels

Prijsopgave aanvragen

Kwaliteit koelmeubelen van JBG-2

Een complete winkel klaarstomen met gloednieuwe koelmeubels? Dan hoef je maar één telefoontje te plegen naar Koning Koudetechniek en het is geregeld! Met onze koelmeubelen van kwaliteitsmerk JBG-2 reken jij op prachtige en energiezuinige koelmeubelen. Maak jouw keuze uit verschillende remote en stekkerklare koel- en vriesmeubelen.

Succesvolle samenwerking voor koelmeubels op maat

Al sinds 2008 werken wij samen met JBG-2, een fabrikant van koel- en vriesmeubelen. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om hoogwaardige koel- en vriesmeubelen in iedere gewenste kleur te leveren. Zelfs inspraak in het ontwerpen van een nieuw meubel behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor kunnen we elke supermarkt of verswinkel precies zo inrichten zoals je dat voorstelt.

Gloednieuwe of gebruikte koelmeubels

Splinternieuwe remote– of stekkerklare koelmeubels vind je in overvloed in ons productassortiment. Van wandkoeling tot koeltafel: wij hebben het allemaal. Daarnaast heb je ook nog ruime keuze uit onze occasion koelmeubels. Tweedehands koelmeubels die nog zo goed als nieuw zijn. Lekker duurzaam én scherp geprijsd. En natuurlijk reken jij gewoon op een vlotte levering zoals je van ons gewend bent.

 

“Remote koelmeubelen zijn aangesloten op de centrale koelinstallatie, in tegenstelling tot een stekkerklaar koelmeubel dat een ingebouwde koelunit heeft.”

Prijsopgave Koel- en vriesmeubels

Neem contact met ons op voor een prijsopgave van nieuwe of gebruikte koel- en vries producten.