First Class Bakery

We zijn in positieve zin uit ons jasje gegroeid

Alle locaties van familiebedrijf First Class Bakery samenbrengen onder 1 dak. Dat was de wens van de familie Kuijken. En dus klopten ze aan bij Koning.

Bart: “We hebben de afgelopen 25 jaar ons bakkersbedrijf, onder andere bekend vanwege ons worstenbroodje, kunnen uitbreiden naar meerdere vestigingen. Natuurlijk is zo’n ontwikkeling heel mooi, maar het zorgde ook voor problemen. Je zou kunnen zeggen dat we in positieve zin uit ons jasje groeiden.” En daarom ging het familiebedrijf op zoek naar een oplossing. Zou 1 overkoepelend pand met 1 CO2 koelinstallatie niet beter zijn? Met die vraag klopten ze aan bij Koning Koudetechniek.

3 temperatuurniveaus

Joost: “Koning heeft de installatie afgestemd op onze bouwtekeningen. We hebben de bouw uiteindelijk in 2 fases opgesplitst. Fase 1 bestaat uit het vrieshuis en de expeditie, in de tweede fase realiseren we het productiebedrijf.” De eerste stappen zijn inmiddels gezet, zo liggen er al honderden zonnepanelen op het dak. “Ook beschikken we voortaan over 3 temperatuurniveaus. Chemische koudemiddelen zijn daardoor verleden tijd.”

First Class Bakery kijkt uit naar de komende jaren. “We hopen de fijne samenwerking in de toekomst voort te zetten.”

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!