Koel- en vriesinstallaties voor de Agro- en Foodsector

Of het nu gaat om de koeling voor grootschalige groenteopslag, de juiste temperatuur in de verwerkingshallen voor voedselproducten of het optimale klimaat in teeltruimtes voor champignons. Bij Koning Koudetechniek zijn we gespecialiseerd in complete koel en klimaatsystemen voor alle sectoren in de agro- en fo

controlls

Gemonitord

earthhands

Duurzaam

resize

Op maat gemaakt

Energiezuinige en duurzame koelinstallatie

Dankzij de modulaire opbouw kunnen wij onze systemen inrichten voor elke gewenste grootte. Onze prefab-productiemethode zorgt voor een minimale installatietijd. En natuurlijk houden we altijd rekening met een zo efficiënt mogelijk energieverbruik.
Als koelspecialist zijn we bij Koning Koudetechniek steeds op de hoogte van de laatst geldende productie-eisen en wet- en regelgeving voor de agro- en foodsector. Vanzelfsprekend richten we onze koel- en klimaatsystemen zo in dat ze hier optimaal op aansluiten.
Bovendien zoeken we bij Koning Koudetechniek altijd naar technieken om onze installaties nog efficiënter en slimmer in te kunnen richten. Één van de laatste ontwikkelingen is het gebruik van warmtewisselaars. Daarmee winnen we vrijkomende koelwarmte terug voor de verwarming van bijvoorbeeld kantoorruimtes, bedrijfshallen of kassen. Dat scheelt natuurlijk in de energiekosten, maar levert ook nog eens milieuwinst op. Welkom, lijkt ons, in een sector die groen van oudsher hoog in het vaandel heeft staan.
Benieuwd hoe onze installatie worden opgebouwd? Lees hier meer.

Minimale installatietijd prefabben

Bij Koning Koudetechniek begrijpen we het belang van een ongestoord productieproces, zeker in een sector waar de verwerkingstijd cruciaal is. In onze werkplanning is alles er op gericht de bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren.
Zo bereiden we onze installaties tot in detail voor in onze werkplaats in Bakel. De prefab-delen en de modulaire machinekamer worden vervolgens, in minimaal tijdsbestek, op locatie samengebouwd tot één compleet, getest en werkend systeem. Dat bespaart tijd en, vooral, onnodig productieverlies.

Koning Koude Meldkamer

In de agro- en food-industrie zijn de juiste temperatuur en een gecontroleerd klimaat van doorslaggevend belang. Al onze koel- en klimaatinstallaties worden 24/7 online bewaakt en eventueel bijgestuurd vanuit onze Koning Koude Meldkamer in Bakel. Daarnaast worden storingen al in een vroeg stadium geconstateerd, waardoor onze onderhoudsmonteurs vaak al onderweg zijn voordat het euvel op de locatie zelf aan het licht komt. De zekerheid die we daarmee bieden, ook dat vinden we bij Koning Koudetechniek slim en efficiënt.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×