Nabuurs logistiek

  • Klantnaam Nabuurs logistiek
  • Datum Week 40 2018
  • BVO 20000 m²
  • Branche industrie

Voor Nabuurs Logistiek gaan we het gloednieuwe distributiecentrum op Park15, aan de A15 bij Wijchen, conditioneren. Het gaat om een opslaghal van 16.000m2 en een geconditioneerde ruimte van 4.800m2. Daarnaast hebben we de opdracht gekregen om een inpakruimte van het juiste klimaat te voorzien. In die inpakhal werken straks ongeveer 85 mensen. Door het gebruik van koelers met airsocks zorgen we er voor dat lucht met de juiste temperatuur nagenoeg tochtvrij ingeblazen kan worden. Tot slot krijgen de diverse chauffeursruimtes, kantoren en kantines een airconditioninginstallatie van Koning Koudetechniek.

Nabuurs Logistiek is een van de grootste logistiek dienstverleners in Nederland. Verspreid over 23 vestigingen werken 950 medewerkers voor het logistieke familiebedrijf. Nabuurs gaat het nieuwe distributiecentrum bij Wijchen gebruiken voor diverse klanten, waaronder Heinz en Mars.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×