Retail - Nederland

Spar City Zutphen

De uitdaging kort samengevat

Complete ombouw binnenstadssupermarkt binnen twee weken

Revisie, reiniging en herplaatsing bestaande meubels

Nieuwe vitrinemeubels met losse koelmachine

Airconditioning voor aangenaam winkelklimaat

De klantvraag

‘Een geweldige nieuwe gemakswinkel met een beperkte investering en een beperkte ombouwtijd.’ Dat was de wens van supermarktondernemers Luke van Gelder en Pim Meijer toen ze ons bij Koning Koudetechniek benaderden. Vorig jaar namen de twee de Spar City in Zutphen over. Nu was het tijd deze binnenstadssupermarkt compleet naar hun hand te zetten.

Onze oplossing

Bij Koning Koudetechniek zijn we helemaal thuis in de supermarktwereld. Of het nu gaat om een winkel ter grootte van een voetbalveld of een intieme supermarkt in een historisch binnenstadspand; wij hebben altijd de meest efficiënte en duurzame oplossing voor het koel- en klimaatsysteem.

Revisie en reiniging bestaande meubels bespaart kosten

Spar City Zutphen was een bekende van ons. De winkel was al ingericht met Koning Koude-koelmeubels en bij ons in servicebeheer. We kenden dus de bestaande situatie; die was gewoon goed. De koelmeubels en vrieskasten gaven we ter plekke een revisie en diepreiniging, waarna ze als nieuw een tweede leven in konden. En ook de centrale koelinstallatie kon nog prima een nieuwe ronde mee. We hoefden de meubels alleen maar te verplaatsen voor een betere en slimmere winkelroute.

Versplein en vitrinemeubels voor optimale versbeleving

Wel plaatsten we twee nieuwe koeleilanden in cascademodel met een eigen koelmachine buiten opgesteld en gaven we het nieuwe versplein, passend bij de gemaksformule van Spar City, een toegesneden koeling. Ten slotte verzorgden we de airconditioning in de winkel en de kantoorruimtes van het monumentale pand.
Al met al nam de verbouwing van de Spar City Zutphen nog geen twee weken in beslag. Op dinsdag 27 februari mochten Luke van Gelder en Pim Meijer hun compleet nieuwe winkel voor het eerst openen. “Met nog meer gemak voor onze gasten. Gaat mooi zo!”, stond er op Facebook te lezen.

“En met een geringe investering in verbouwingskosten en tijd. Precies zoals beloofd”, voegen we daar wat Koning Koudetechniek betreft graag aan toe.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!