Dé partner voor koeltechniek in Brabant

Voor koeltechniek in Brabant ben je bij Koning Koudetechniek aan het juiste adres. We verzorgen op maat gemaakte koeloplossingen voor vrijwel alle sectoren. Van koeltechniek voor retail en utiliteit tot aan installaties voor de gekoelde opslag van groenten en fruit. Wij zijn gevestigd te Bakel in Brabant en zijn daarmee dé specialist in koeltechniek uit Brabant!

Koning Koudetechiek regelt je koeltechniek in Brabant

Waarom Koning Koude voor jouw koeltechniek in Brabant?

Door het ontwerp van de installaties in eigen hand te houden kunnen wij extreem snel leveren en installaties helemaal naar eigen wensen op maat maken. Heb je onverhoopt toch onderhoud of service nodig, dan zijn onze monteurs binnen no-time onderweg! We werken met een duurzaam natuurlijk koudemiddel en een warmteterugwinningssysteem. Daarmee zorgen onze installaties ook nog eens voor energiebesparing!

Goede service gegarandeerd

Met onze 24/7 monitoring op afstand vanuit Brabant bewaken en beheren we je koelinstallatie. Hierdoor kun je je helemaal focussen op de belangrijke dingen en hoef je je geen zorgen te maken over de installatie. Ook wordt er een digitaal logboek geleverd, hiermee krijg je gedetailleerd inzicht over je installatie. Zijn er losse onderdelen nodig, dan bestel je deze gemakkelijk online. 

Vrijblijvend koeladvies in Brabant

Profiteer snel van de voordelen van maatwerk koeloplossingen die zich vertalen naar kostenefficiëntie, betrouwbaarheid en milieubewustzijn. Benieuwd naar wat we precies voor jouw bedrijf in Brabant kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk koeladvies

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden