Plus Uden

Desnoods werken ze de hele nacht door

Ondernemer Wim Eijkemans is een van onze trouwste klanten. Hij maakte met ons de groei van de afgelopen jaren mee. Aan het woord: Wim, eigenaar van 2 Plus Supermarkten in Uden.

“In mijn eerste Plus Supermarkt in Boxtel had ik net voor kerst een storing aan mijn groentekoeling. Een vet probleem natuurlijk. De leverancier wilde pas na de kerstdagen komen…” Gelukkig was een belletje naar Koning genoeg. “Zij kwamen meteen en losten het probleem op, terwijl zij die installatie niet eens geplaatst hadden.” Hierdoor was het vertrouwen gewonnen. “Het persoonlijke contact met de hele familie sprak mij zo aan dat Koning sindsdien alle onderhoud en leveringen verzorgt.”

Oplossen

Wim is blij met de instelling van de medewerkers die bij zijn supermarkt over de vloer komen. “Hun houding is: wij zijn er om jouw probleem op te lossen, desnoods werken we de hele nacht door.”

Sinds die ene kerstdag, werkt Wim altijd samen met Koning Koudetechniek. In een van Wims supermarkten in Uden-zuid heeft Koning de complete koel- en klimaatinstallatie aangelegd. De winkel wordt verwarmd met de warmte die vrijkomt bij het koelen. “Die winkel is nu volledig gasloos. Dat scheelt 60.000 euro per jaar.”

Naar de notaris

Ook was Koning de partner bij het verbouwen van een Plus. “Volgens de draaiboeken moest dat in 12 dagen afgerond zijn, van leeg- tot weer inruimen. Bij de eerste volledige verbouwing van mijn supermarkt wilde ik per se zakendoen met Koning.” Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. “Plus werkte standaard met een andere leverancier en had geen vertrouwen in het toen nog kleine bedrijf. Ik heb een door de notaris gemaakt document moeten tekenen en garant moeten staan dat Koning de klus zou klaren. Dat lukte, ruim binnen de tijd.” En zo werd ook het vertrouwen van Plus gewonnen. “Koning is nu contractpartner.”

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!