Amazing Oriental

Zo snel zijn dat een storing onopgemerkt blijft

Van Maastricht tot Groningen, de Chinese supermarktketen ‘Oriental’ distribueert door heel het land. “Om precies te zijn: aan 24 locaties”, vertelt Eddy Sjauw trots. Het grote distributiecentrum Den Haag had vriesinstallaties nodig. Je raadt het al: Koning werd de leverancier.

Het Orientalpand heeft een oppervlakte van 11.500 m2.  Geen meter te weinig voor deze immens grote opslag. “Naast de opslag vind je er ook een supermarkt en een industriekeuken. Kortom: we hebben zeer grote maar ook kleinere vries- en koelcellen van De Koning. In de grote vries- en koelcellen hebben we al miljoenen aan goederen liggen. Als de temperatuur te warm is, kunnen we alles ‘wegmieteren’”, vertelt Eddy. “Daarom stapte ik naar Koning Koudetechniek toen we dit pand realiseerden in 2017. Ik hoorde goede verhalen.”

Precies wat ik wil

Na ruim 5 jaar is Eddy nog steeds dik tevreden over Koning. “Ze hebben hier maanden gewerkt. Niet gek want het waren honderden meters aan buizen en elektra.” De samenwerking vindt Eddy ‘gemakkelijk’: “Het komt weleens voor dat we een storing pas ontdekken als Koning Koudetechniek vertelt dat het al opgelost is. Die openheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid is precies wat ik wil”.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!