Koel en vriescellen

Wij bieden koel- en vriescellen en rekstellingen voor uw opslag volledig op maat. Dankzij de juiste afmetingen kunnen de cellen van Koning Koudetechniek op elke gewenste plek worden geplaatst. Bovendien leveren onze producten altijd een topprestatie, ongeacht het gebruik en de wisselende omstandigheden.
Veelzijdigheid is kenmerkend voor de gebruiksvriendelijke koel- en vriescellen van Koning Koudetechniek. Zo kunnen we bijvoorbeeld op elke gewenste plek links- of rechtsom draaiende deuren inhangen, of de cel juist voorzien van een schuifdeur.

Rekstellingen koel- en vriescellen

Koning Koudetechniek is leverancier van EKO FIT stellingen. Deze zijn ontworpen voor de opslag van levensmiddelen in magazijnen, koel- en vriescellen van supermarkten, commerciële keukens, slagers, restaurants, etc.. Het wordt ook toegepast in de levensmiddelenindustrie waar naleving van hygiënische voorschriften verplicht is. De stellingen worden tevens buiten de levensmiddelensector toegepast in bijvoorbeeld, ziekenhuizen, laboratoria, verpleeg- en verzorgingstehuizen. De zelfdragende EKO FIT stellingen vereisen geen verankering aan de vloer of muur. Vragen? We helpen je graag! Neem dan even contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×