Jouw partner voor koeltechniek in Zeeland

Welkom bij Koning Koudetechniek, dé expert op het gebied van koeltechniek in Nederland. Met onze landelijke dekking bieden wij maatwerk koeloplossingen voor diverse sectoren, van de retailbranche tot aan utiliteit. Waar ergens jij ook in Nederland gevestigd bent, wij leveren kwalitatieve installaties en zorgen voor een snelle en op maat gemaakte service.

Koning Koudetechiek regelt je koeltechniek in Nederland

Waarom Koning Koude voor jouw koeltechniek in Nederland?

Als landelijke speler met een sterke focus op kwaliteit en innovatie, zijn wij trots dat we onze koeltechniek oplossingen in heel Nederland leveren. Persoonlijk contact en een luisterend oor voor onze klanten staat op nummer één. Onze installaties worden ontworpen met jouw specifieke behoeften in gedachten, en onze monteurs staan binnen no-time paraat voor onderhoud of service. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit waarborgen we bijvoorbeeld met het gebruik van natuurlijke koudemiddelen en warmteterugwinningssystemen.

24/7 Monitoring en service

Onze 24/7 monitoring op afstand zorgt ervoor dat jouw koelinstallatie overal in Nederland nauwlettend wordt bewaakt en beheerd. Geniet van zorgeloos ondernemen terwijl wij jouw installatie in topconditie houden. Met ons digitaal logboek en ons online bestelsysteem voor onderdelen, bieden wij de service die je nodig hebt, waar je je ook maar ergens in Nederland bevindt.

Vrijblijvend advies over koeltechniek 

Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk koeladvies dat bij jouw organisatie en wensen past. Profiteer van onze maatwerk oplossingen en betrouwbare service als jouw partner voor koeltechniek in Nederland! 

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden