12,5x hoera voor onze Niels!

Onze technisch specialist Niels Jongejans is 12,5 jaar bij ons in dienst. Dat laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Dat Niels in de koeltechniek werkt, is geen verrassing. Zijn vader en een aantal neven werkten namelijk ook al in deze sector. ‘Noem het een familieafwijking’, zegt Niels. ‘Ik ben ooit gestart als automonteur, maar dat vond ik niks. Een neef tipte me voor de koeltechniek én voor Koning Koudetechniek. En zo is het gekomen. Ik volgde de opleiding elektrotechniek, haalde mijn STEK-diploma en rondde onlangs mijn post hbo-opleiding koeltechniek af.

Ik ben heel blij met alle mogelijkheden die ik hier krijg om mezelf te ontwikkelen. In mijn huidige job als technisch specialist ben ik de link tussen de engineers en monteurs. Een unieke baan, die je niet veel tegenkomt. Gecreëerd bij De Koning, omdat er behoefte aan was. Voor mij de mooiste baan van de wereld. Ik kan hier met mijn handen en mijn koppie werken. En die 12,5 jaar? Die zijn voorbijgevlogen. Ik plak er zo weer 12,5 jaar aan. Wat zeg ik… 2 keer 12,5 jaar. Ik zit hier zo goed op mijn plek, knappe jongen die mij hier weg krijgt.’

Niels, dat horen wij graag. Je bent een topper. Super bedankt voor jouw inzet en dat je nog lang binnen onze familie kan blijven. Nogmaals van harte!

jubileum niels

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden