Meet & Greet op scholen- en beroepenmarkt Commanderij College

Stijn en Pauline stonden op de drukbezochte scholen- en beroepenmarkt bij het Commanderij College in Gemert. Om daar leerlingen en ouders te ‘meeten & greeten’ en warm te maken voor het mooiste vak van de wereld: koudetechniek. Stijn is 4e-jaars leerling op het Commanderij College, volgde er de keuzemodule koudetechniek en liep zijn stage bij ons. Je snapt dat hij als geen ander kan vertellen hoe het is om een koeltechnieker-in-de-dop te zijn. Pauline is onze HR-adviseur en legt haarfijn uit welke vacatures, leerwerktraject-, stage- en doorgroeimogelijkheden er binnen ons bedrijf zijn. We doen er alles aan om theorie en praktijk bij elkaar te brengen en meer bekendheid te geven aan het vak koudetechniek. Zo verbinden we school en het bedrijfsleven aan elkaar.  

Stijn is inmiddels al helemaal verknocht aan de koudetechniek en ook aan ons 😉. Hij gaat na zijn vmbo-examen als bbl’er in de koeltechniek bij ons aan de slag. Wij hopen natuurlijk dat nog veel meer enthousiaste leerlingen zijn voorbeeld volgen. Meer weten of een dagje meelopen? Neem contact op met Pauline via 0492 230224 of kijk op onze site voor alle info: https://www.koningkoudetechniek.nl/werken-bij/opleidingen-koeltechniek/  

Commanderij

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden