Nettorama Rijssen

is klaar voor een duurzame toekomst dankzij slim hergebruik van de gehele bestaande koel- en vriesinstallatie.

  • Klantnaam Nettorama Rijssen
  • Datum Week 02 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1380 m²
  • VVO 1020 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek geloven we in duurzaam ondernemen. De koelinstallaties waarmee we supermarkten inrichten werken op milieuvriendelijke koudemiddelen en zijn in de meeste gevallen voorzien van warmtewisselaars. De vrijkomende warmte kunnen we daarmee hergebruiken om bijvoorbeeld de winkel mee te verwarmen. De koel- en vriesmeubels uit onze eigen Koning Koudelijn werken energie-efficiënt dankzij bijvoorbeeld led-verlichting en glasdeuren. Ook hergebruik van bestaande meubels en koelinstallaties, eventueel na een complete revisie in onze werkplaats, valt wat ons bij Koning Koudetechniek betreft onder duurzaam ondernemen. We vinden het dan ook mooi dat we de gloednieuwe Nettorama in Rijssen, in de provincie Overijssel, mee mochten opbouwen op basis van de bestaande koel- en vriesinstallatie. In de winkel verplaatsten we de al aanwezige koel- en vriesmeubels en breidden ze uit. In het magazijn vergrootten we de capaciteit van de koelcellen.

Duurzame nieuwe toekomst dankzij slim hergebruik door Koning Koudetechniek

De frisse en nieuwe Nettorama die zo ontstaan is werd nog maar een jaar geleden ingericht als Coop-supermarkt, nadat deze keten de winkel over had genomen van Emté. Eind 2019 ging deze locatie alweer over naar Nettorama. Bij de inrichting als Coop was de gehele koeltechnische inventaris al vernieuwd, waardoor het logisch was deze her te gebruiken bij de invoering van de Nettorama-formule. Bij Koning Koudetechniek dachten we graag mee tijdens deze bijzondere ombouw. Uit een technische inspectie bleek dat de bestaande koel- en vriesinstallatie een uitstekende basis vormde voor het gehele koelsysteem. In de winkel zelf hoefden we de koel- en vriesmeubels slechts te verplaatsen of hooguit uit te breiden. En de belangrijkste aanpassing die we met Koning Koudetechniek in het magazijn doorvoerden was het vergroten van de koelcellen. Op 14 januari ging de nieuwe Nettorama in Rijssen, de vijfde vestiging van deze keten in Overijssel, opnieuw open voor het publiek. Dat publiek zal vooral een compleet nieuw ingerichte supermarkt zien. Bij Koning Koudetechniek zien we vooral een duurzame ingerichte supermarkt, dankzij slim hergebruik van de gehele bestaande koel- en vriesinstallatie.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×