Bestel onderdelen online!

Professioneel én persoonlijk contact gaan bij ons hand in hand. Wij onderscheiden ons door 24 uur per dag en 7 dagen in de week klantgericht klaar te staan voor al jouw vragen. Via onderstaande links bestel je onderdelen online, wat zorgt voor een nog snellere service afhandeling.

Meldkamer

Logboek

Defecte ruit

Prijsrail

Onderdelen

Foto upload

Online bestellen van onderdelen

Via de bovenstaande links kun je direct je een defecte ruit melden, prijsrails of andere onderdelen bestellen. Voeg meteen de foto’s in van het typeplaatje en het onderdeel dat defect is, dit zorgt voor een snellere service afhandeling.

Koningkoude Meldkamer

Met deze meldkamer kunnen we jouw koel- vriesinstallaties 24/7 op afstand beheren en bewaken. Iedere onacceptabele verandering in het energieverbruik of de temperatuur wordt zo automatisch en direct gesignaleerd. Vaak kunnen wij storingen op afstand vanuit ons hoofdkantoor in Bakel verhelpen, zonder dat jij in actie hoeft te komen.

Altijd up-to-date met wettelijk verplichte metingen

Onze meldkamer werkt met het zogeheten uniserver systeem. Als klant krijg je hier via een eigen inlogcode toegang voor. Zo check je ten alle tijden de metingen en print je actuele en historische HACCP temperatuurwaarden via rapporten uit. Dit maakt het tijdrovende en foutgevoelige handmatig temperatuur aflezen van je koelmeubels wellicht overbodig. Handig toch? Het systeem is uniek en daar zijn we trots op! De communicatie verloopt via een beveiligde verbinding en alle data worden real-time in twee fysiek gescheiden datacenters opgeslagen.

Digitaal logboek

En onze service gaat nog verder. Naast onze meldkamer service beschikken we over een unieke service voor het inzien van het (wettelijk verplichte) logboek voor je koel- vriesinstallatie.Met ons digitale logboek kun je met een unieke code op ieder device installatie gegevens, tekeningen en werkbonnen inzien van alle storingen, onderhoud en inspecties, downloaden en eenvoudig uitprinten.

Altijd een monteur beschikbaar

Mocht het nou een probleem zijn dat je zelf gemakkelijk kunt oplossen (de deur van de vriezer is bijvoorbeeld niet goed dichtgedaan), dan informeren wij jou meteen. Die enkele keer dat er wel een servicemonteur aan te pas moet komen, zorgen wij ervoor dat hij of zij snel ter plaatse is. Essentiële en vitale onderdelen van onze koelsystemen hebben wij altijd op voorraad.

Doordat we onze eigen machinebouw verzorgen, weten we precies welk onderdeel er vervangen moet worden en is een storing direct opgelost. Zo garanderen we voor jou een optimale bedrijfszekerheid met zo min mogelijk verstoring van uw bedrijfsvoering.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×