Plus Best

Ik hoop dat de familie De Koning de boel nog lang blijft runnen

Ton Henst, eigenaar van de Plus in Best, is een van de ondernemers die met ons de groei van de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Ton vertelt hoe bij De Koning terecht kwam en hoe hij de samenwerking ervaart.

“Ik werk graag met vaste leveranciers. Dus toen mijn vrouw en ik deze winkel overnamen, gingen we op zoek naar mensen waar we lang mee samen konden werken. Ik kende Gerrit al van een vorige klus en die had een goede indruk achtergelaten. Dus ik heb meteen de telefoon gepakt.”

Kaaspresentatie

Net als Koning maakt het bedrijf van Ton een grote groei door. “Ik weet nog dat we begonnen als kleine winkel met 4 kassa’s. Inmiddels hebben we ruim 200 medewerkers. Ook qua presentatie van het eten hebben we ons ontwikkeld.” Ton benoemt de kaasafdeling. “We wilden kaas buiten de koeling gaan verkopen, maar wisten niet of dat mogelijk was. Dus kwam Gerrit langs om te ‘knutselen’.” Het gevolg? Een unieke koeling, interieur en frame voor een verrassende kaaspresentatie. En ook gaat Koning Koudetechniek met Ton in gesprek over praktische oplossingen. “Ik vind het mooi dat een leverancier als Koning Koudetechniek zo met je meedenkt.”

Brabantse familiegevoel

Ondanks de groei vindt Ton dat Koning nog steeds benaderbaar blijft. “Ze zorgen ervoor dat je probleem als eerste wordt opgelost, pas daarna komt de factuur.” Ook het Brabantse familiegevoel bevalt Ton wel. “Wanneer een van mijn jongens ergens tegenaan loopt, dan kan hij Marc gewoon bellen op zijn 06-nummer.” Wat Ton betreft blijft de samenwerking nog lang bestaan. “Ik hoop dat de familie De Koning de boel nog lang blijft runnen.”

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!