Jumbo Someren

Wij zijn van hetzelfde soort: doe-mensen

Harrie Welten van de Jumbo uit Someren timmerde ruim 20 jaar geleden net zo hard aan de weg als Gerrit de Koning. Harrie blikt terug.

“Gerrit belde mij toen hij hoorde dat we een nieuw filiaal van supermarktketen EDAH gingen bouwen.” De beide beginnende ondernemers begrepen elkaar helemaal en er was meteen een klik. “Ik nam een gebruikte koelinstallatie over van Koning. Die was nog in een prima staat. Zo is het balletje gaan rollen.”

Harrie stapte later over van EDAH naar Jumbo. Hier was Gerrit destijds nog geen contractleverancier. “Was mooi balen”, herinnert Harrie zich. “Ik miste Koning al gauw hoor. Voor elke storing moest ik telkens ‘keilang’ wachten op een koelmonteur. Dan kwamen ze uit België, dan weer uit Amsterdam. Toen het eenmaal kon, belde ik Gerrit op.”

De Koningtaal

De Koningtaal verstaat Harrie heel goed: “Wij zijn van hetzelfde soort: doe-mensen. Gewoon aanpakken en oplossen. Ook als het even misgaat. Koning zegt dan meteen eerlijk tegen mij: ‘Is onze fout dus wij vergoeden die flauwekul’. Vind ik heel belangrijk. Dat hoort ook bij de service.”

 

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!