Okura hotel

Er werken keurige mensen bij Koning

Wie tegenwoordig een keuken van een groot hotel verbouwt, staat niet alleen stil bij de prijs. Hoe duurzaam een oplossing is, is minstens zo belangrijk.

Dat vindt ook Ronald Crombosch, hoofd technische dienst bij Hotel Okura Amsterdam. “Je wilt als bedrijf jaren vooruit kunnen. Bovendien weet je dat de regelgeving rondom duurzaamheid steeds verder aangescherpt wordt.” Geen keuze die je lichtvoetig maakt. Bij een 5-sterrenhotel is kwaliteit ook een belangrijke vereiste.

Voors en tegens

“Ik hoorde via via dat Koning Koudetechniek een goede partij is voor koelinstallaties met een natuurlijk koudemiddel.” Ronald klopte bij Koning aan voor meer informatie over de manier van koelen met CO2. Zo kon Hotel Okura Amsterdam alle voors en tegens tegen elkaar wegstrepen. En uiteindelijk viel de keus op CO2, vanwege de milieueisen en het duurzame aspect.

Keurige mensen

En nu staat er dus een nieuwe keuken, naar volle tevredenheid. En kijkt het hoofd technische dienst terug op samenwerken met een ‘hele professionele partij, met allemaal keurige mensen’. “En alles is goed uitgelegd.” En in de keuken? “In een 2-sterrenrestaurant wordt continu een topprestatie geleverd. Dus dat verwacht men ook van de koelinstallatie en keukenapparatuur.”

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!