Spar Utrecht Mariaplaats

Als ik ergens graag mijn geld uitgeef, dan is dat bij De Koning

Supermarktondernemers Ismail Abdel Rahman en Wessel van der Kraan namen medio vorig jaar twee Spar City-winkels in hartje Utrecht over. Wij kregen de vraag om slim mee te denken over de koelinstallatie in de supermarkt, zodat de winkel een optimale indeling kent én koeltechnisch weer volledig toekomstklaar is. Hoe de mannen op onze samenwerking terugkijken? We vroegen het aan Ismail.

‘Ik kan alleen maar heel positief zijn. Koning Koudetechniek is een partij die ontzorgt, die zorgt voor rust, dat is enorm belangrijk als je aan het verbouwen bent. Het is een zeer betrouwbare partij, die met je meedenkt. Sterker nog, niet alleen mee, maar ook vooruit. Zo kregen we gisteren een mailtje over de zomertemperaturen en wat je dan moet doen. Koning Koudetechniek is voor ons een stabiele factor, ze zijn altijd op tijd, komen na wat ze beloven, ze hebben een ongelofelijk hoge servicegraad, niets is te gek. En ook heel belangrijk, ze hebben hele vriendelijke mensen in dienst. Ze zijn kundig én gezellig, heel prettig. Het is zoveel waard als je fijn kunt samenwerken.

Dubbel duurzaam

Onze winkel zit in een monumentaal pand, dat vereist extra zorgvuldigheid. Dat is succesvol gelukt, mede namens Koning Koudetechniek. Als je het over betrouwbaarheid hebt: ze zijn ook heel eerlijk over wat je al dan niet kan hergebruiken. Zo bleek dat een deel van onze koelingen nog prima opnieuw gebruikt kon worden. Dus ze denken mee in duurzaamheid én ze denken mee in mijn portemonnee. Dat is ook duurzaam natuurlijk’, lacht Ismail.

Een hele fijne partner

Of ik nog tips voor ze heb? Nee. Sterker nog, ik zei gisteren tegen mijn compagnon Wessel “als ik ergens mijn geld uitgeef, dan geef ik dat graag uit bij Koning Koudetechniek”. Als je fijn kunt samenwerken, dan gun je het die partij ook. Ik heb meerdere winkels, waarin ik allemaal werk met Koning Koudetechniek. En wat mij betreft bouwen we ook onze volgende winkels weer samen met hen. Het is een partij die ontzorgt, waarbij niets onmogelijk is: kortom, een hele fijne partner.’

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!