Een aangenaam binnenklimaat verhoogt de productiviteit

Koning Koudetechniek is specialist in het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat in de utiliteitsbouw. Onze airconditioningsystemen zorgen voor een fijne temperatuur in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kantoren en bedrijfskantines.

truck

Kant-en-klaar geleverd

earthhands

Duurzaam

controlls

Gemonitord

Prettig woon- leefklimaat

Airconditioning-, warmtepomp- en verwarmingssystemen zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Waarom niet?
Het zorgt voor goede werkprestaties van uw medewerkers. De productiviteit van de gemiddelde kantoormens is zo’n 15 procent te verbeteren door te zorgen voor een perfect binnenklimaat.
Of aan een prettig woon- leefklimaat voor bewoners en patiënten. Onze systemen worden op maat ontworpen en zorgen voor aangename temperaturen in ieder gebouw en in elke kamer.

Warmteterugwinning systeem

We hebben de laatste jaren koelsystemen ontwikkeld die nauwelijks tot geen geluid maken én uitstekende energieprestaties behalen. Goed nieuws dus! Onze installaties worden voorzien van een warmteterugwinning systeem waardoor er zo min mogelijk van de verbruikte energie verloren gaat. Met andere woorden: met de restwarmte in de ene ruimte wordt weer een andere ruimte verwarmd. Bij de installatie sluiten we, wanneer mogelijk, de gasaansluiting volledig af. Wel zo duurzaam.
Benieuwd hoe de installatie wordt opgebouwd? Lees er hier meer over. 

Diverse modellen

Er bestaan veel soorten koelsystemen, maar niet elk model is geschikt voor uw gebouw vanwege de bouwkundige situatie of toepassing. Dit vraagt om goed advies en ondersteuning om de juiste keuze te maken.
Hierdoor is onze aanpak elke keer weer uniek en dankzij onze jarenlange ervaring komen we altijd gezamenlijk tot de beste oplossing.
Bekijk hier de diverse modellen.

Service 24/7

Koning Koudetechniek biedt u de mogelijkheid om uw installaties 24/7 proactief  te bewaken en te monitoren. Meer weten over onze koelsystemen in de utiliteitssector? Check onze referentiepagina.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×