Nooit te jong om te leren …

… en ook nooit te oud. Bij Koning Koudetechniek houden we van mensen met ambitie en bieden volop ontwikkelkansen. Sterker nog, dat stimuleren we van harte. Het enige dat jij hoeft te doen, is aangeven wat jouw ambitie is. Samen kijken we wat jij nodig hebt en maken een op maat gemaakt plan: jouw persoonlijke ontwikkelplan. Dus bij ons geen 13-in-een-dozijn-plannen: we gaan enkel voor puur maatwerk!

We vinden opleiding en ontwikkeling van onze mensen zó belangrijk dat we een eigen trainings- en ontwikkelingscentrum hebben mét een eigen praktijkopleider. Zo kunnen we onze technische talenten begeleiden, opleiden en op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Iets voor jou, werken bij een bedrijf waar je nooit stilstaat? Neem een kijkje bij onze vacatures. En zit jouw droombaan er nu niet bij? ‘Spreek’ dan jouw ambitie uit via een open sollicitatie. Houden we van, bij De Koning.

Vacatures Koning Koudetechniek

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden