Plus Veldhoven

Koning heeft bijgedragen aan het succes

Als jong ‘broekie’ kocht André van Reijen bijna 25 jaar geleden een sterk gedateerde Plus Supermarkt in Veldhoven. Zijn doel? De beste supermarkt van de regio creëren. “Voor het onderhoud van de koelinstallaties schakelde ik de hulp van Gerrit in.” Dat bleek een juiste stap. Aan het woord: André van Reijen, eigenaar van de Plus Supermarkt in Veldhoven.

André won diverse prijzen en inmiddels is Koning Koudetechniek contractpartner van alle Plus-supermarkten in Nederland.

Het eerste contact met Gerrit ligt nog vers in het geheugen. “Toen ik de zaak overnam, was er sprake van achterstallig onderhoud”, begint André zijn verhaal. “De koelpakketten waren niet bepaald ‘state of the art’. En daar moest ik als ijverige ondernemer mee aan de slag. Gerrit kwam dus regelmatig bij ons over de vloer om problemen op te lossen en zaken te vernieuwen.”

Persoonlijk contact

Zijn doel om de beste supermarkt te creëren, heeft André behaald. De supermarkt heeft meerdere prijzen gewonnen. “Uiteraard heeft Koning bijgedragen aan het succes. Ik ben ook blij met de samenwerking. Persoonlijk contact en service staat bij hen voorop en is belangrijker dan bijvoorbeeld digitalisering. Nee, voor mij geen andere onderhoudspartner.”

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!