Boomkwekerij Fleuren

Dan weet je: dit bedrijf staat helemaal achter hun product

Magiel Vandewall is projectcoördinator bij Boomkwekerij Fleuren: “We waren op zoek naar een koelinstallateur voor onze bomenkoelcel. Gelukkig schrok Koning niet van die vraag."

“Onze koninklijk onderscheiden boomkwekerij bestaat al meer dan honderd jaar. En net als Koning zijn wij een familiebedrijf, bij ons staat inmiddels de derde generatie aan het roer. We waren op zoek naar een koelinstallateur voor onze bomenkoelcel. Zo’n koelcel is erg belangrijk, want dan denken de bomen dat het winter is en lopen ze niet uit. Daardoor kunnen we ze tot ver in het voorjaar aan klanten leveren om te planten.”

Bomenkoelcel van 118 x 30 meter breed

“Gelukkig schrok Koning niet van die vraag. Ze zijn sinds een paar jaar ook actief in de agrarische sectoren hebben dus al de nodige ervaring met gekoelde opslag. Dus deze uitdaging vonden ze wel mooi. En wat voor ons belangrijk was, is dat ze 2 jaar garantie boden. Als het niet werkt, slopen ze de boel en krijgen we ons geld terug. Dan weet je: dit bedrijf staat helemaal achter hun product. Inmiddels hebben wij nu een bomenkoelcel van 118 bij 30 meter breed, met 7 aparte ruimtes. En daar zijn we trots op!”

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!