Op maat koelsysteem voor de industrie

Koning Koudetechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van koel- en vriesinstallaties voor gekoelde distributiecentra, conditionering in productie- en inpakruimtes of andere industriële toepassingen. Altijd op maat gemaakt en zo duurzaam mogelijk.

resize

Op maat gemaakt

earthhands

Duurzaam

greenearth

Energiezuinig

Koning Koudetechniek ontwerpt en bouwt op basis van jouw doel of geschreven bestek: welke ruimten wil je koelen en met welke wet- regelgeving moet er dan rekening gehouden worden? Als koelspecialist weten we dat het gebruik van het juiste materiaal op deze punten van doorslaggevend belang zijn. Zo is onze aanpak elke keer weer uniek en dankzij onze jarenlange ervaring komen we altijd gezamenlijk tot de beste oplossing.

Koel- en vriesoplossingen

We zorgen ervoor dat producten in gekoelde opslag de gewenste temperatuur hebben om vervolgens getransporteerd te worden. In een productieruimte is de temperatuur meestal te hoog om een goede productiviteit bij de werknemers te realiseren. Er is verkoeling nodig. Wij zoeken daarom altijd naar een balans in een fijne temperatuur en energiebeheersing.

Warmteterugwinning

Een goede klimaatregeling zorgt ervoor dat de warmte die uit een productiehal wordt onttrokken, in een andere ruimte voor verwarming zorgt. Hiervoor installeren we eigen gebouwde warmtepompen.  Wanneer mogelijk zorgen we ervoor dat een gasaansluiting niet meer noodzakelijk is. Een enorm duurzaam systeem dus.
Benieuwd hoe de installatie wordt opgebouwd? Lees er hier meer over.

Ongestoord productieproces

Natuurlijk zorgen we er bij Koning Koudetechniek voor dat het productieproces tijdens de installatie bij jouw bedrijf zo ongestoord mogelijk doorloopt. In onze werkplaats in Bakel bereiden we de installatie zo kant-en-klaar mogelijk voor. Dat bespaart tijd en voorkomt onnodig productieverlies.

Als koelspecialist weten we dat het gebruik van het juiste materiaal bij de installatie van doorslaggevend belang is. Daardoor is onze aanpak bij elk project uniek en dankzij onze jarenlange ervaring komen we altijd gezamenlijk tot de beste oplossing.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×